»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ett plugin för Shopify som hjälper dig följa dina konkurrenter
August 19th, 2015 by admin

Shopify blir bara mer och mer populärt som plattform och med det ökar naturligtvis också konkurrensen mellan handlare. För andra sidor har det länge varit både enkelt och självklart att försöka hålla koll på sina konkurrenters framgång i förhållande till sin egen och med tiden har behovet av att kunna göra samma sak för de som använder Shopify vuxit sig stort. En av marknadens bästa plugins för just detta ändamål har nu även släppt en anpassad variant för Shopify.

Med Shopify google rank tracker är det enklare än någonsin att följa dina sökordsrankningar och samtidigt hålla koll på konkurrenterna. Med detta plugin får du alltid en notis om förändringar i rankningen samtidigt som det även låter dig föra statistik över hur din rankning utvecklas. Att man även kan exportera statistiken som PDF-filer, för ständig tillgång är även det en bonus.


Leave a Reply